У Лозовій відзначили ювілей ЛКМЗ +vd

Колишні та нинішні працівники ЛКМЗ взяли участь у мітингу, присвяченому закладці пам’ятника «Лозівським машинобудівникам», та поклали квіти до погруддя першому директору заводу, почесному громадянину міста Федору Супруну.

 Першим присутніх на мітингу привітав генеральний директор ЛКМЗ Василь Черномаз. Він подякував усім, хто підтримав ідею встановлення пам’ятника «Лозівським машинобудівникам», та трудовому колективу ЛКМЗ.
Народний депутат Анатолій Гіршфельд наголосив, попри складнощі ковальсько-механічний працює та отримує замовлення. Нардеп подякував усім поколінням, які працювали на ЛКМЗ. Він запевнив, завод процвітатиме і надалі.
За підтримку міста заводчанам подякував і Лозівський міський голова Сергій Зеленський.
Анатолій Гіршфельд, Сергій Зеленський та Василь Черномаз урочисто відкрили камінь в основі пам’ятника «Лозівським машинобудівникам» на площі Машинобудівників біля міського Палацу культури. Сам пам’ятник планують встановити до Дня машинбудівника.
Після урочистостей заводчанам вручили нагороди у міському Палаці культури, а ввечері усіх лозівчан запросили на концерт, присвячений ювілею та народні гуляння.

         {youtube}_IKAR1ds-bA{/youtube}