Лозівчани зафільмували порушника правил благоустрою та викликали поліцію +vd

Голова ОСББ №24 на 1 мікрорайоні Лариса Шевченко розповіла, автівка, що вивантажує товар у магазин на 1 поверсі, шумить під вікнами та порушує правила благоустрою, так як зупиняється безпосередньо на відмостці.

Як автівка паркується, Лариса Шевченко зафіксувала на відео. Голова розповіла, попереджувала водіїв, що робити цього не можна, однак реакції не було, тому викликала поліцію.
Власник приміщення, де знаходиться магазин, Андрій Филипович наголосив, кімнату здав в оренду, тому – ні при чому.
Правила дорожнього руху водій автівки не порушував, повідомив старший інспектор по нагляду за дорожнім рухом Лозівського відділу поліції Андрій Михеєвський. Він пояснив, на покритті біля будинку стоянка не заборонена.
Передивившись відео, яке відзняла голова ОСББ, начальник управління ЖКГ міськради Олександр Залізінський, зробив висновок, що водій порушив правила благоустрою. За словами головного комунальника, водію автівки загрожує штраф. Це питання вирішуватимуть на адмінкомісії.
Нагадаємо, це не перша сутичка між магазином та жителями 24 будинку. Раніше конфлікти ставалися через те, що власник приміщення не сплачує внески, як член ОСББ, та несанкціоно користується загальнобудинковою системою теплопостачання.

          {youtube}N7GYoMDCilc{/youtube}