Лозівчани скаржаться на нещодавно відремонтовану дорогу +vd

У Лозовій мешканці вулиці Щербакова скаржаться на нещодавно відремонтовану дорогу. Її засипали минулої осені. Однак навесні, коли задощило, дорогу розмило. Вода застоюється, і ходити по вулиці неможливо, нарікають лозівчани.

 Дорогу робили відповідно усіх технологічних процесів, однак використовували відпрацьований матеріал, який надала залізниця, говорить начальник управління ЖКГ міськради Олександр Залізінський. Туди потрапив грунт та пісок, тому дорогу розмило, припустив головний комунальник міста.

Ремонт дороги по вулиці Щербакова внесли у план робіт на цей рік. В першу чергу зроблять асфальт на пішохідних переходах та відремонтують значні пошкодження доріг. Потім черга дійте до вулиці Щербакова та інших вулиць, які не мають твердого покриття, таких у Лозовій близько 20 кілометрів, додав Олександр Залізінський.
Дороги по вулиці Щербакова не було понад пів століття. Шлях остаточно зіпсувала спецтехніка військових та надзвичайників після розміновування колишнього арсеналу, який знаходився поруч. І лише торік грунтівку засипали.

           {youtube}SzuL1Jj_ZTI{/youtube}