Лозова виграла 19 міні-проектів у обласному конкурсі «Разом у майбутнє» +vd

Харківська обласна рада обрала переможців конкурсу міні-проектів «Разом у майбутнє». Від Лозової перемогли 19 проектів, від району – 15. У місті фінансування отримають переважно освітні та медичні заклади, в переліку також – ОСББ.

 ОСББ №26 на 1 мікрорайоні завдяки перемозі у конкурсі міні-проектів замінить вікна та встановить по 2 дверей у під’їздах – пластикові та металеві з домофонами. Вартість проекту – майже 200 тисяч гривень.

Загалом із 19 міні-проектів – 10 виграли освітяни. Малеча із 10 дитсадку отримає 2 тіньові навіси. Вартість проекту – також майже 200 тисяч гривень.
За рахунок міні-проектів у Центральній районній лікарні виконають реконструкцію зовнішнього освітлення, а у міській лікарні покращать роботу харчоблоку.
Цьогоріч Лозова подала найбільше проектів в області – понад 120, наголосив перший віце-мер Олександр Жидков. Серед переможців – проекти реабілітаційного центру «Жемчужинки», територіального центру, Палацу культури, ДЮСШ «Юність», школи та дитсадки міста, говорить Олександр Жидков. Їхня загальна вартість – більше, ніж 3 мільйони гривень.
Не відстає від Лозової і район. Цьогоріч він виграв 15 міні-проектів, 6 – стосуються медицини, сказав Олександр Жидков. Здебільшого сільські ради отримають фінансування на заміну вікон в амбулаторіях та ФАПах.
Торік Лозова виграла 9 міні-проектів. Олександр Жидков пов’язує це з тим, що місто надало усі проекти за місяць до кінцевого строку.
Хоча 19 – це значна кількість проектів, у міськраді розраховували на більше переможців.
Повний перелік міні-проектів можна переглянути на сайті облради.

           {youtube}GVca_byNPmg{/youtube}