Лозівські школярі, які отруїлися перцевим балончиком одужали та вийшли на уроки +vd

Вже одужали та частково вийшли на заняття. Учнів Лозівського 8 навчально–виховного комплексу, які отруїлися, 17 травня  виписали з міської лікарні. Діти вже повернулися до школи.

Скоріш за все у коридорі навчального закладу на перерві після 2 уроку розпилили перцевий балончик, припустила начальник відділу освіти Вікторія Урванцева. Таку гіпотезу висунули через симптоми, які проявилися у дітей.

Необережне використання перцевого балончика може залишити людину частково або повністю сліпою, попекти верхні дихальні шляхи та слизові оболонки.

Перцеві балончики продаються у вільному доступі законно, кажуть лозівські  поліціянти. Вони слабші  за ті, якими користуються правоохоронці.

За фактом використання перцевого балончика у НВК № 8 відкрили кримінальне провадження, поки за фактом хуліганства. Відповідальність за вчинок школяра, скоріш за все нестимуть батьки. Поки що правоохоронці шукають правопорушника. 

Незважаючи на законність використання таких засобів захисту як перцевий балончик, освітяни радять батькам звертати увагу на іграшки дітей та перевіряти їхні речі перед школою.

          {youtube}QI1EEYPa7nQ{/youtube}