У Лозовій відсвяткували День захисту дітей +vd

Піснями, танцями та конкурсами наймолодші лозівчани відзначили День захисту дітей.
Увесь день першого червня дітей міста та району розважали біля міського Палацу культури. Площу біля фонтану та парк «Перемоги» розділили на невеликі секції, в кожній проводили різні конкурси та ігри.

Дітям робили зачіски, пригощали смаколиками з мастики, навчали танцювати та навіть виготовляти подарунки своїми руками. У наметі від міського Будинку дитячої та юнацької творчості малечі показували, як зробити смачну квітку та прикрасу з українською символікою.

Навіть похмура погода не зіпсувала настрій малечі. Хоч свято організовували з розрахунком, що дітям буде спекотно, і потрібно буде  багато води, було прохолодно і більшу кількість запасів направлять до дитячих таборів зазначив Олександр Неділько помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда. Він наголосив ЛКМЗ також долучився до організації свята.

З Днем захисту дітей містян привітав міський голова Сергій Зеленський. Він побажав дитям здоров’я та вдалого відпочинку. Очільник міста подякував організаторам свята.  
Дитяче свято тривало до 19 години, але навіть після закінчення святкової програми малеча продовжувала веселитися на батутах та гойдалках.

{youtube}2wbxqYDry9w{/youtube}