ЛКМЗ провів у Лозовій конкурс дитячого малюнка «Моя майбутня професія»

На Лозівському ковальсько-механічному заводі відбувся творчий конкурс для маленьких лозівчан на тему «Моя майбутня професія». Діти писали вірші, малювали та власноруч робили поробки. Керівники заводу та помічник нардепа Анатолія Гіршфельда Олександр Неділько подякували учасникам за їхню майстерність та привітали переможця 13 червня.

Свої роботи на конкурсі представили 60 маленьких лозівчан, розповів директор з персоналу і соціального розвитку ЛКМЗ Ашот Керопов. Усі хлопці і дівчата отримали солодкі подарунки та дипломи. Ашот Керопов подякував дітям за їхню творчість та побажав зростати гідними громадянами.

За ініціативи нардепа Анатолія Гіршфельда, конкурс провели на усіх підприємствах, які входять до індустріальної групи «УПЕК», розповів помічник обранця Олександр Неділько. Він зазначив, у дитячому конкурсі могли брати участь усі бажаючі.

Переможцем став Богдан Дударєв. На своєму малюнку хлопець зобразив маму сверловщицю і тата токаря. Ця робота найбільше відповідала тематиці конкурсу, зазначили члени журі. Богдан говорить, у майбутньому хоче працювати на ЛКМЗ, як його тато.

Керівники заводу зазначили, сподіваються, дитячий конкурс стане традицією і ЛКМЗ зможе сприяти розвитку підростаючого покоління лозівчан.