Міський голова незадоволений роботою лікарів у новоствореному ТМО +vd

До очільника міста надійшли скарги на ескулапів, серед яких звинувачення у хабарництві, та великі черги. Провести роз’яснювальні бесіди та попередити випадки вимагання грошей з пацієнтів до медзакладів міста завітав Сергій Зеленський з першим заступником Олександром Жидковим, керівництвом району та директором ТМО Іван Жовтий.

Очільник міста вирішив встановити скриньку у холі кожної лікарні. Туди люди, які мають зауваження до роботи лікарів, зможуть вкладати записки зі скаргами, чи пропозиціями.
Сергій Зеленський наголосив, пацієнти не повинні платити ніяких благодійних внесків, це заборонено з моменту створення ТМО, так як матеріально-технічну базу лікарень покращують на заощадженні від об’єднання коштів. З міського бюджету виділили 4 мільйони гривень, в результаті стаціонар хірургії вже відремонтували та наразі закінчують ремонт інфекційного відділення. Вже виділили кошти на нове обладнання та ремонт покрівлі для моргу – 500 тисяч гривень. Медицину у Лозовій намагаються зробити якіснішою, наголосив Сергій Зеленський, тому він пообіцяв реагувати на всі звернення громадян зі скриньок. Вони будуть у холі кожної лікарні біля реєстраційного вікна. Їхньому встановленню медики не заперечували, та зі свого боку попросили вирішити кадрову проблему, що виникла у деяких відділеннях.
Також обговорили проходження медкомісії залізничниками. Вони скаржаться на великі черги. Цю проблему обіцяв врегулювати директор ТМО Іван Жовтий.

{youtube}ILMvOlBuPpc{/youtube}