У Лозовій конкурс управителів планують провести у вересні +vd

Конкурс управителів у Лозовій планують провести у вересні. Про це повідомила начальник відділу реформування управління ЖКГ міськради Світлана Гадяцька.

Конкурсну комісію, яка обиратиме переможців у конкурсі управителів, вже створили, розповіла Світлана Гадяцька. Члени комісії – 15 чоловік. Туди входять не лише фахівці із сфери житлово-комунального господарства. Оцінюватимуть учасників-управителів за 5 критеріями. Максимальна кількість балів, які вони можуть набрати, – 100. Головний критерій – ціна пропозицій управителів. За неї можна отримати одразу 50 балів. Серед критеріїв також забезпеченість матеріально-технічної бази учасників, наявність персоналу з відповідною кваліфікацією, фінансова спроможність конкурсанта та наявність досвіду у сфері ЖКГ.
Переможець конкурсу може бути не один – управителів можуть призначити кілька – на мікрорайони чи будинки, зазначила Світлана Гадяцька. На вибір управителя лозівчани вплинути не зможуть, бо вони вже мали час, на те, щоб визначитись із тим, хто займатиметься їхнім будинком.
Зараз конкурсна комісія готує документацію, потім її затвердять та оприлюднять. Тільки після цього конкурс почнуть. Закінчити із документацією планують до кінця серпня-початку вересня, а вже потім провести конкурс. Про переможця сповістять не тільки по телебаченню і в газетах, а й на стендах на багатоповерхівках міста.

{youtube}mu-AoZWLmOc{/youtube}