Лозівчани взяли участь у тренуванні просто неба +vd

Лозівчани взяли участь у безкоштовному тренуванні на свіжому повітрі. У суботу, 6 серпня молодь міста прийшла оздоровитися на зайнятися спортом.

Головна ідея тренування – оздоровити та заохотити містян займатися спортом, розповіли Богдан та Володимир, співзасновники громадської організації, яка допомагала влаштувати акцію у Лозовій.

Тренування розраховане на 30-40 хвилин, підготоване так, щоб посилити вправи могли і дорослі і діти, обмежень зі віком немає. На перше тренування інвентар не залучали, але пізніше навантаження можуть збільшити та залучити спортивне приладдя.

Тренування проходило у рамках проекту «Здорова нація – Майбутнє України». Організатор Яна Білецька наголосила, першочергове завдання – попередити серцево-судинні захворювання. До тренувань мають долучити 10 районів Харківської області – у Дергачівському вже пройшли подібні заходи, спортом там прийшли позайматися майже 60 чоловік. Активністю лозівчан тренер задоволена.
На тренування завітав секретар міськради Сергій Коба. Він запевнив, керівництво міста підтримуватиме бажання молоді займатися спортом – найближчим часом у місті мають встановити 2 нових спортмайданчика.
Лозівчани говорять, такі тренування необхідні у місті. Зазначають, на наступне – обов’язково прийдуть ще.
За інформацією організаторів, наступне тренування під відкритим небом відбудеться у четвер, 11 серпня о 19 годині на стадіоні у Лозівській ЗОШ№7. Зайнятися спортом запрошують лозівчан будь-якого віку та з будь-яким рівнем фізичної підготовки.

{youtube}SG4o_uHTzYc{/youtube}