Прокуратура підозрює лозівчанина, який забив до смерті пенсіонера

Лозівська місцева прокуратура оголосила підозру 22-річному лозівчанину за фактом умисного нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть пенсіонера, повідомляється на сайті прокуратури Харківської області. 

 За інформацією прокуратури, наприкінці липня о 5 годині ранку зловмисник разом зі своїм товаришем повертався додому з кафе, де вони пиячили всю ніч.

Біля одного з будинків товариші побачили літнього чоловіка. Один з молодиків підійшов до нього, почав лаятися та вдарив пенсіонера ногою по голові. Дідусь намагався втекти від нього додому. Зловмисник пішов за ним. Зайшов у квартиру пенсіонера, схопив його та потягнув у кухню. Посадив жертву на підлогу біля батареї і почав знущатися, йдеться на сайті.

Спочатку нелюд бив дідуся руками та ногами, лаявся та запитував: «Чому ви так погано живете?». Потім схопив зі столу продукти та почав виливати і висипати їх на голову чоловіка.

Зупинив знущання товариш, який не дочекався друга біля під’їзду та пішов його шукати. Менше ніж за добу 61-річний дідусь помер у лікарні.

Зловмисник відмовився співпрацювати із слідством та не пояснив, чому він знущався над незнайомим пенсіонером. Зараз підозрюваний перебуває під вартою. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику 10 років позбавлення волі.