У Лозовій зловмисники, яких затримали за вимагання, знаходяться під вартою без права внесення застави +vd

Зловмисники, яких затримали за вимагання з застовуванням налильства, знаходяться під вартою без права внесення застави. Про це 17 серпня повідомив прокурор Лозівської місцевої прокуратури Андрій Іванчак. За його словами, такий запобіжний захід застосували для того, щоб зловмисники не могли тиснути на свідків чи потерпілих. Нагадаємо, У Лозовій СБУ спільно з прокуратурою та поліцією затримали зловмисників, які погрозами вимагали гроші з підприємців.

Щоб затримати порушників, правоохоронці проводили негласні розшукові дії, розповів Андрій Іванчак. Він зазначив, це була складна операція, бо потерпілі передавали зловмисникам гроші. Це фіксувалося на приховану камеру, потерпілі мали не видати себе. Таких негласних слідчих дій проводили кілька, додали правоохоронці. У результаті поліція, прокуратура та СБУ отримали достатньо доказів, щоб повідомити чоловікам про підозру 13 серпня. Того ж дня, о 6 ранку, провели обшуки у помешканнях зловмисників, вилучили близько100 тисяч гривень, серед них і купюри, які зловмисникам передавали потерпілі.
Через те, що правопорушення вчинено із застосуванням насильства, зловмисників утримують під вартою без права внесення застави. Це допоможе уникнути впливу на потерпілих та свідків, зазначив Андрій Іванчак.

{youtube}_-xZfEZBlGk{/youtube}