У Лозовій комунальники підготували до зими 80 % багатоповерхівок, теплових котелень та водопровідних мереж +vd

У Лозовій комунальники підготували до зими 80 % багатоповерхівок, стільки ж теплових котелень та водопровідних мереж. Про рівень готовності до осінньо-зимового періоду говорили керівники комунальних підприємств на нараді  26 серпня.

Директор «ЖУКа» Олена Фіндюкевич розповіла, з майже 400 багатоповерхівок міста до холодів готові близько 300.

З запланованих 20 тисяч квадратних метрів покрівель на 1 вересня частково відремонтували понад 7 тисяч. Для того, аби встигнути провести заплановані роботи комунальники проситимуть з міського бюджету 200 тисяч гривень  на купівлю руберойду, розповіла директор «ЖУКа».

На підготовку до опалювального сезону тепловики Лозової витратили більше мільйона гривень, розповів директор «Теплоенерго» Володимир Березуцький. За рахунок цих коштів відремонтували теплові котли, насоси, замінили покрівлі на котельнях. Також комунальники встановили 3 теплових лічильника у багатоповерхівках міста, до початку холодів планують встановити ще 3.

У середньому на 82 %  до зими готові водяники, про це повідомив директор «Лозоваводоканалу» Іл’яс Калмуратов. Роботи у комунальників вистачає, однак підводить вже зношена техніка, зауважив головний водяник міста.

На підготовку доріг до морозів передбачили 200 тисяч гривень – на купівлю піщано-сольової суміші та підготовку техніки, розповів директор «Еко-Сану» Володимир Селезньов.  Він зазначив,  для посипки доріг комунальники закупили половину потрібної кількості суміші.

{youtube}Zv0_KIFO6g0{/youtube}