«Патріоти» продовжують допомагати освітнім закладам Лозівщини +vd

На Лозівщині, у Полтавському НВК, відзначили 1 вересня. Привітати школярів із початком навчального року приїхав нардеп та засновник благодійного фонду «Патріоти» Анатолій Гіршфельд. Обранець передав школярам нові м’ячі, а також добився для навчального закладу гроші на нові склопакети.

Директор НВК Надія Шмаріна розповіла, всього у школі 65 вікон – їх майже всі замінять. Директор провела екскурсію для нардепа та наголосила, після заміни вікон на пластикові у школі залишиться лише 5 старих рам.
Лінійку, присвячену Дню знань, розпочали з пісні. Надія Шмаріна передала привітання від тимчасово виконуючої обов’язки голови Харківської облдержадмінстрації Юлії Світличної. Від себе керівник подякувала батькам, вчителям , спонсорам та сільському голові Юрію Поповичу за дитмайданчик, який незабаром мають встановити. За працю вчителям подякував і нардеп Анатолій Гіршфельд. Він наголосив, скільки років людина живе, стільки і має вчитися. Від благодійного фонду «Патріоти» Анатолій Гіршфельд подарував учням набір м’ячів. Вчитель фізкультури НВК у свою чергу пообіцяв, хлопці і дівчата займатимуть призові місця та повідомив для учнів добру новину – з вересня запрацює молодша група волейболістів.
Царедарівський сільський голова Юрій Попович наголосив, незабаром діти зможуть погратися на новому дитячому майданчику. Керівник також подякував нардепу за те, що у Полтавському НВК потеплішає.
Важливо, щоб в усіх, хто прощається зі школою були лише теплі згадки про неї, наголосив депутат облради Ігор Нестєров. Він привітав присутніх із 1 вересня та подарував НВК мікрофон. Радник голови РДА Юрій Петренко додав, День знань – це загальнонаціональне свято, бо воно об’єднує усі покоління.
Після цього кращі учні задзвонили у перший у цьому навчальному році дзвоник. Наприкінці лінійки хлопці і дівчата пішли кожен у свій клас – на свої перші уроки.

{youtube}yn29mNUiiU4{/youtube}