На Лозівщині, у селі Веселому, другокласницю не забрав шкільний автобус +vd

У селі Веселе 10 жовтня другокласницю не забрав шкільний автобус. Мама школярки впевнена, дитину не відвезли навмисно. У школі запевняють, дівчинку просто не побачили.

Мама 6-річної дівчинки Вероніка розповіла, її донька вчасно вийшла на шкільний автобус, але її він не забрав. Жінка звинувачує у цьому вихователя, бо із нею раніше був конфлікт.
Директор Смирнівського НВК Ольга Жданей знімати заборонила. За її словами, вона не узгодила це із керівництвом районного управління освіти. Поза камерою пояснила, водій, вихователька-супроводжувач та діти, які їхали у автобусі – дівчинку не бачили. Ольга Жданей пояснила, пропонувала, щоб автобус приїхав і забрав дівчинку на уроки, але мама відмовилась. Вероніка наголосила, вихователь має слідкувати за дітьми. Сама ж вихователь теж не на камеру переконувала, дівчинку не бачила, а в її обов’язки входить забрати дітей із зупинки – їх вона виконала.
Вихователь нарікала, мама дівчинки не повинна відпускати дитину переходити через дорогу одну. Скоріш за все, дівчинка боялася її перейти. У інтерв’ю директор закладу пояснила, ситуація, що склалася, – випадковість, і залишити навмисно дитину вихователь не могла. Пізніше використовувати відеоінтерв’ю директор не дозволила, бо начебто заборонило керівництво.
Якщо директор переконається, що вихователь дійсно допустила помилку – їй винесуть догану. Однак, цей випадок перший за 4 роки роботи вихователя. Нарікань на неї немає, діти виховательку люблять, додала керівник.
Як пояснила мама дівчинки, наступного дня перевезення дітей особисто перевіряла директор школи. За інцидент перед дівчинкою вибачилась директор школи, а не вихователь.

{youtube}TeXZcwJeNQ0{/youtube}