У мешканців Єлизаветівки поки що не забиратимуть городи +vd

У єлизаветівців не забиратимуть городи – принаймні поки. Про це селянсповістила помічник нардепа Анатолія Гіршфельда Наталя Махіненко на зустрічі 7 жовтня.  Для людей, які хотіли таємно оформити земельні ділянки приватизацію  тимчасово призупинили.

Мешканці Єлизаветівки дізналися про те, що у них планують забрати городи у травні. Без попередження приватизувати  землі хотіли інші люди. У ситуації, що склалася, звинуватили сільську голову Ларису Артеменко. Вона начебто умисно не повідомила людей, що їхні городи почали офіційно оформлювати. Селяни звернулися за допомогою до нардепа Анатолія Гіршфельда.Обранець попросив роз’яснень у обласного Держгеокадастру. За сприяння Анатолія Гіршфельда, мешканці  Єлизаветівкиписали і до Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у Київ. Там відповіли – оформити землю можуть ті, у кого є дозвіл на користування ділянками.

Городи, які саджали мешканці Єлизаветівки, знаходяться у так званій «сірій зоні».Тому не можливо було визначити знаходяться вони у межах села, чи ні. Аби виправити цю ситуацію сільська голова зараз оформлює потрібні документи для точного встановлення меж.

Городникам Єлизаветівки потрібно поспішати з початком приватизації, інакше землі можуть оформити інші люди, зазначила помічниця нардепа Наталя Махіненко.

{youtube}w7xG5S6lmpY{/youtube}