Лозівські кікбоксери повернулися з чемпіонату України з новими званнями та нагородами +FT +vd

На чемпіонаті з кікбоксінгу, який проводила федерація WPKA у Харкові з 21 по 23 жовтня, змагалися 5 спортсменів з Лозової.

Найменшому учаснику команди Олександру Можарі 11 років, він став чемпіоном України в розділі лоу-кік у вазі 30 кілограмів.

 Це не єдине досягнення лозівських спортсменів, повідомив тренер секції кікбоксингу Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Володимир Полєвіков. Він розповів, 2 місця у чемпіонаті посіли лозівчани Віталій Чмирьов та Ратибор Несповитий. 3 місце розділили Віталій Будко та Сергій Коваленко.

Боксери повернулися без травм і вже готуються до наступних змагань, розповів тренер. Володимир Полєвіков додав, зараз на міжнародній арені дебютує старший вихованець секції Василь Сорокін.

Він перебуває на чемпіонаті Європи з таїландського боксу у Хорватії. На час зйомки сюжету – 24 жовтня, Василь Сорокін переміг опонента із Франції та почав готуватися до поєдинку з суперником з Білорусії.

У листопаді спортсмен повернеться з чемпіонату. Одразу після приїзду про свої досягнення він пообіцяв розповісти телекомпанії «Сігма».

 {youtube}hLhocfb7gf8{/youtube}