Лозівчанам нараховуватимуть субсидію за новими правилами +vd

З вересня цього року для деяких категорій людей змінилися умови нарахування субсидій.Зміни стосуватимуться сімей, у яких є студенти вишів,  людей , які нещодавно вийшли на пенсію, військових-строковиків та тих, хто придбав засоби реабілітації –милиці, інвалідні коляски та протезно-ортопедичні засоби. Про нововведення розповіла заступник начальника управління праці та соцзахисту населення Олена Жинова.

Олена Жинова пояснила, також за новими правилами, управління соцзахисту може позбавляти субсидії тих, хто вчасно не повідомив про зміни у складі сім’ї – якщо хтось прописався чи виписався. Раніше субсидію скасовувати не могли – чекали поки людина сама повідомить спеціалістів управління. Олена Жинова додала, тим, хто вчасно не сповістить про зміни, доведеться повертати частину допомоги.

Лозівчанам, які досі не отримують допомогу від держави, спеціалісти радять її оформлювати. Для цього треба звернутися до управління праці та соцзахисту населення, або заповнити  декларації  та заяви, які зараз рознесли по домівках містян і відправляти їх в управління поштою.

Загалом у Лозовій за останні 2 роки кількість містян, які отримують субсидію збільшилась у понад 4 рази, з 5 до 20 тисяч, зазначила Олена Жинова.

   {youtube}o_6SVJKMamE{/youtube}