У Лозовій комунальники і правоохоронці разом боротимуться з крадіями +vd

На комунальну нараду 25 листопада запросили начальника Лозівського відділу поліції Миколу Пономаря. У нього запитували про нерозкриті злочини у сфері ЖКГ.

Чи не найбільше заяв до поліції надходило від «Лозоваводоканалу». Головний водяник міста Іл’яс Калмуратов зазначив, направляв заяви, однак проблеми не вирішили. Микола Пономар попросив комунальників повідомляти правоохоронців одразу після подібних випадків. Директор «ЖУКа» Олена Фіндюкевич зазначила, зверталася до правоохоронців через крадіжку дверей на 6 мікрорайоні та постійні скарги на безпритульних. Вони пробираються у вільні квартири у гуртожитках на 1 та 2 мікрорайонах. Поліціянт зазначив, не має місця куди направляти безхатченків.
Начальник управління ЖКГ міськради Олександр Залізінський запитав, чи допомагають правоохоронцям встановлені у місті камери відеоспостереження. На що отримав відповідь, усі 17 камер поліції необхідні, крім того, якби про проблеми сповіщали оперативніше, завдяки відео правоохоронці змогли б знайти зловмисників.
Присутні домовилися зустрічатися кожен місяць, говорити про проблеми та виконану роботу.

         {youtube}H82YwHkt9C4{/youtube}