У Лозовій почали продавати натуральні ялинки +ft +vd

У Лозовій вже почали продавати ялинки. Новорічну красуню містяни можуть придбати на усіх ринках міста. Спеціально відведені місця затвердили на засіданні виконкому 13 грудня.

Продавець натуральних ялинок розповів, цьогоріч маленьку сосну можна купити у середньому за 100 гривень, якщо захочеться придбати пишне та високе дерево, тоді доведеться віддати до 300 гривень.

Більшість опитаних лозівчан наголосили, купуватимуть натуральні сосни, за них готові віддати від 100 гривень.

У інтернеті метрову штучну ялинку можна знайти у середньому за 300 гривень. За майже 2 метрове дерево доведеться віддати у середньому понад тисячу гривень. Для тих, хто не хоче купувати зрізану сосну, є ще одна альтернатива. Ялинку можна придбати у горщику, а після Нового року висадити її у ґрунт. Замовити таку красуню також можна через інтернет, але обійдеться вона значно дорожче, ніж штучна чи зрізана. Ціни на такі деревця у середньому коливаються від тисячі гривень, але невеликий саджанець до метру у висоту можна знайти й за 300 гривень.
За словами продавців, поки що лозівчани не дуже активно купують завезені ялинки, більшість поки тільки цікавляться цінами.

           {youtube}KWB95fPlrxM{/youtube}