У Лозовій закінчують реконструкцію водогону по проспекту Перемоги +vd

У Лозовій закінчують ремонтувати водогін по проспекту Перемоги. На ділянці від будинку №32 на 3 мікрорайоні і майже до міського Палацу культури, комунальники замінили 1900 метрів труб.

 На реконструкцію водомережі витратили понад 7 мільйонів гривень з Державного фонду регіонального розвитку і місцевого бюджету, однак, для того аби повністю закінчити ремонтні роботи потрібно ще понад 2.5 мільйона гривень. Про це радник заступник Лозівського міського голови Сергій Єршов.

Реконструкція водогону була потрібна місту, бо старі труби зносилися, через це часто ставалися пориви і втрати води досягали 40 %, зазначив Сергій Єршов. За його словами, завеликі втрати – це одна з причин високої вартості води у Лозовій. Після реконструкції водомережі по проспекту Перемоги комунальники сподіваються, що поривів там поменшає. Сергій Єршов додав, у місті залишається ще чимало ділянок, які також потребують ремонту.
Нагадаємо, водогін по проспекту Перемоги почав діяти з 1984 року. Його реконструкцію провели через 32 роки. Ремонтні роботи розпочали у вересні 2016 року.

            {youtube}IkBO1uWUvzE{/youtube}