На Лозівщині закриваються майже півтисячі підприємців +vd

Заяви про те, щоб закрити підприємницьку діяльність, на Лозівщині подали 480 підприємців. Про це 12 січня повідомили у Лозівській ОДПІ.

За словами начальника управління оподаткування фізичних осіб Наталі Танько, заяви щодо закриття підприємницької діяльності почали активно надходити в грудні. Раніше за 1 день було близько 50 заяв, зараз – близько 15. 80% звернень – від підприємців, які не отримували дохід, 20% – закриваються, або переходять у іншу групу платників податків, з меншими доходами.
Активізація закриття підприємницької діяльності почалася через те, що з 1 січня 2017 року усі підприємці мають сплачувати єдиний соціальний внесок – 704 гривні на місяць. Платити гроші мають і ті, хто є підприємцем, але не отримує доходів, зазначили у податковій. Це зробили для того, щоб поставити всіх у рівні умови, наголошують фахівці.
ФОПи, що належать до першої спрощеної групи оподаткування, платитимуть за себе менше. Цей час зараховуватимуть до страхового стажу для нарахування у подальшому пенсій.
ФОПи, які перебувають на загальній системі оподаткування і є інвалідами, або пенсіонерами за віком та отримують пенсії або соцдопомогу, звільняються від сплати ЄСВ за себе, зазначили у податковій.

_______________________

Если вы хотите упростить для себя вход в фондовый рынок, тогда приложение Acorns 2017 именно для вас. упростите процесс работы с инвестициями.

_______________________

На правах реклами

            {youtube}TQOZp9NO5f4{/youtube}