Лозівських підприємців перевірятимуть одразу 3 органи – підприємці побоюються корупції +vd

Лозівські підприємці зібралися за імпровізований круглий стіл з керівниками міста та району 20 січня. Обговорили перспективи розвитку міста, долю бізнесу, податки та збори, які планують встановити у місті.

 Кількість підприємців у Лозовій зменшилася, розповіла Наталія Танько, начальник управління доходів і зборів з фізосіб Лозівської податкової. Фахівець зазначила, лише у січні 2017 року підприємницьку діяльність хочуть припинити 196 підприємців. Спеціалісти пов’язують це з тим, що більшість бізнесовців хочуть працювати в тіні.

За законодавчими змінами підприємці, які не мають доходів, теж повинні щомісяця платити єдиний соціальний внесок – 704 гривні. Щоб лозівські підприємці не працювали в тіні, створили робочу групу, яка перевіряє бізнесовців на ринку, зазначив міський голова Сергій Зеленський.
Окрім депутатської групи та інспекторів держпраці для перевірки недобросовісних підприємців в перспективі планують створити окремий місцевий орган, який матиме повноваження інспекторів держпраці, повідомила Вікторія Кіпкало,начальник управління праці та соцзахисту населення.
Присутні запитували, чи не зростатиме через таке нововведення корупція серед інспекторів, які приходять на перевірки без попередження. Вікторія Кіпкало зазначила, не може відповісти на питання, бо впевнена, інспектори працюватимуть у межах своїх повноважень.
Лозівський міський голова зазначив, розуміє, що через зміни 2017 року підприємцям складно утримувати бізнес у Лозовій. Щоб підтримати їх на сесії 26 січня планують проголосувати за зменшення місцевих податків, додав мер.

___________________

Набридло носити окуляри? Постійно запотівають, краплі дощу та снігу. Спробуйте линзы air optix aqua цена вас приємно здивує. Дивіться на світ іншими очима.

___________________

На правах реклами

 

            {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=gvncP4L1Pk0&feature=youtu.be{/youtube}