У Лозовій обірвалася кабіна ліфта з трьома підлітками всередині – правда чи фейк? +vd

В одній з найактивніших груп міста у соцмережі 11 березня з’явилося відео, де троє підлітків знаходяться у ліфті, що застряг. На відео кабіна нібито обривається, у пості анонім написав, що підлітки після цього випадку опинилися у реанімації.

Ситуацію прокоментував директор «ЖУКа» В’ячеслав Ткаченко. Він наголосив, після 10 вечора 11 березня надійшов виклик: троє підлітків застрягли у  ліфті 43 будинку на 4 мікрорайоні.  У результаті  двох хлопців і дівчину дістали живими та неушкодженими. Комунальник припускає, діти самі винні у тому, що застрягли, бо порушували правила користування підйомником,  а також зламали двері кабіни, намагаючись вибратися.  Ліфтер, який визволяв підлітків, пояснив, що ліфтові бранці були нетверезі.

Самовидець операції з визволення розповів, його покликали допомогти відкрити двері підйомника . Коли він піднявся на 5 поверх, то побачив, що у ліфті було два хлопця та дівчина, вона помітно панікувала через страх замкнутих приміщень. Підлітки пояснили, вирішили привідчинити двері, щоб заспокоїти друзів, які там застрягли. Переконують, підйомник зупинився, коли у будинку зникло світло, а ліфтера не викликали одразу, бо у кабіні не було контактного телефону. Згодом вирішили звернутися до рятувальників, і тільки після дзвінка до надзвичайників прибув ліфтер. Він допоміг визволити компанію. Весь процес знімали на відео, і коли побачили, що ліфт зник з привідкритих дверей на 5 поверсі, подумали що підйомник упав. Звідти і назва відео у соцмережах, пояснив очевидець.

Директор «ЖУКа» В’ячеслав Ткаченко зазначив, ліфт та дверцята підйомника вже полагодили, а найближчим часом розмістять номери гарячих ліній та диспетчерів, куди звертатися за допомогою у подібних ситуаціях. 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=F4QlT_9EQFg&feature=youtu.be{/youtube}