У Лозовій працівники ЛКМЗ долучилися до загальноміської толоки +ft +vd

Почали ранок з граблями та мітлами. У Лозовій працівники ЛКМЗ 6 березня долучилися до загальноміського прибирання території.  Заводчани доглядали липову алею, яку самостійно висадили торік.  Прибирати листя машинобудівникам допомагали учні 8 школи та Лозівського профліцею.

Заводчани поділилися, працювати легко і настрій хороший, бо гарна погода. Вони зазначили, побутового сміття у цьому році значно менше. Крім того приємно прибирати листя на власноруч висадженій алеї.

Директор з персоналу та соцрозвитку ЛКМЗ Ашот Керопов розповів, зі 100 посаджених лип прижилися майже всі деревця. Хворіє лише один саджанець , який спробують вилікувати.

До роботи долучився і Олександр Неділько помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда. Він поділився, працює спільно з заводчанами другий рік, за цей час помітив, що серед сміття побільшало використаних шприців, а от інших відходів значно менше.

Учень профліцею Дмитро Буд-Гусаім переконаний, якби у парку ловили та штрафували людей, які смітять, то прибирати потрібно було б значно рідше. Хлопець впевнений, на територіях, які вони прибирають, багато гілок та листя, через те, що дерева вже надто старі та їх потрібно змінювати. 

 

 {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=GtNvn0zeb40&feature=youtu.be{/youtube}