У Лозовій запрацювала програма «Доступні ліки» +ft +vd

У Лозовій з 13 квітня містяни можуть безкоштовно або з доплатою придбати ліки від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу та бронхіальної астми.  Купити препарати можна у відділеннях муніципальної аптеки, у будинку №15 на 2 мікрорайоні та по вулиці Свято-Миколаївська(колишня Паризької Комуни)11, повідомив завідувач комунальної аптеки Дмитро Загребельний.

Для того, щоб отримати препарати за программою «Доступні ліки»потрібно звернутись до сімейного лікаря, отримати від нього рецепт із зазначенням діючої речовини та прийти із ним до аптеки.

Якщо людину не влаштовує безкоштовний лікарський засіб, вона може придбати інший з такою ж діючою речовиною, доплативши різницю вартості.

Лозівчани, які вже в перший день скористалися програмою зауважили, задоволені, що з’явилася можливість отримати препарати безкоштовно, або зі знижкою. Адже не у всіх є можливість витрачати на ліки значну частину пенсії.

Провізори Лозівської муніципальної аптеки зазначили, у перший день люди більше брали ліки від гіпертонії та серцевих захворювань.

Через те, що програма тільки почала діяти, не усі ліки з переліку є у аптеці, але протягом доби або кількох днів їх підвозять за необхідністю, зазначив завідувач муніципальної аптеки Дмитро Загребельний.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=CQS46cKfxwA&feature=youtu.be{/youtube}