У Лозовій кримінальні порушення частіше скоюють на 1,3 та 4 мікрорайонах +vd

Начальник Лозівського відділу поліції  Микола Пономар відзвітував про криміногенну ситуацію у Лозовій за перші 3 місяці цього року. Про крадіжки, пограбування, вбивства, аварії та інші правопорушення головний поліціянт розповів на сесії міськради 27 квітня.

До Лозівського відділу поліції за 3 місяці цього року надійшло на 16% менше звернень від містян ніж минулоріч, зазначив Микола Пономар. Поліціянти зареєстрували у Лозовій 380 кримінальних правопорушень – найбільше з них скоїли на 1,3 та 4 мікрорайонах. Так, наприклад, у кінці березня на 3 мікрорайоні вбили чоловіка, зазначив головний поліціянт.

Кількість пограбувань та крадіжок залишилася майже на рівні минулого року, зазначив Микола Пономар. Продовжують боротися поліціянти і з незаконним обігом наркотиків. За 3 місяці правоохоронцям надійшло 9 заяв та повідомлень про наркоторгівлю.

За першу декаду цього року у Лозовій зареєстрували 54 ДТП – у 15 постраждали люди. На порушників правил дорожнього руху склали понад 100 протоколів, додав Микола Пономар. За словами головного поліціянта Лозової, більшість правопорушень у місті пов’язані з тим, що на Сході України проводяться військові дії, звідки вивозять зброю та використовують її для скоєння злочинів, а також через те, що деякі люди не хочуть працювати, тому йдуть на пограбування та крадіжки.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=Ro6BkQ6brWI&feature=youtu.be{/youtube}