«Лозівські машини» зацікавили Прем’єр-міністра України на “Агро-2017” +vd

 7 червня агрегати «Лозівських машин» представили на Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2017». Глибокорозрихлювачі, дискові борони, сіялки та новий трейлер заявлятимуть Лозову у столиці до 10 червня.

 На виставці представили спільний проект Індустріальної групи «УПЕК» та однієї з провідних компаній Великобританії з виготовлення трейлерів. Англійську лінійку «Лозівських машин» представив 26-тонний трейлер «Альбіон-26».  Великий попит мають дискові борони, серед яких і дебютант «Агро-2017»  ­– «Дукат-Gold».Увагу на агрегати «Лозівських машин» звернув Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.  У своєму виступі на відкритті «Агро-2017» очільник Кабміну зазначив, Україна зацікавлена у розвитку вітчизняного машинобудівника, тому на цей напрям виділили і виділятимуть кошти.

За минулий рік «Лозівські машини» зробили великий крок у розвитку землеобробної техніки, розповів віце-президент Індустріальної групи «УПЕК» Роман Гіршфельд. Були представлені нові агрегати  та вдосконалені вже існуючі. Техніка ЛКМЗ відома не лише на українському ринку, вже значна частина європейського ринку освоєна «Лозівськими машинами», і робота в цьому напрямку не зупиняється, розповів Роман Гіршфельд.
«Агро-2017» – це  вже 35 захід, у якому взяли участь «Лозівські машини» протягом цього року, зазначив Роман Гіршфельд. У планах ще 65 подібних заходів до кінця року.  Вже у листопаді  техніка ЛКМЗ покаже свої можливості на виставці у Німеччині. Слідкувати у соцмережах за новинами «Лозівських машин» можна за хештегом #Лозівські машини.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=d0jqIVc6IYk&feature=youtu.be{/youtube}