Лозівська прокуратура знайшла чоловіка, який намагався згвалтувати дівчину

Працівники Лозівської місцевої прокуратури знайшли та оголосили про підозру чоловіку, який намагався згвалтувати дівчину. Інцидент трапився 12 вересня минулого року по вулиці Павлоградській.

За інформацією прокурора Лозівської місцевої прокуратури Артема Шкребця, о 3:30 ранку 23-річна дівчина поверталася додому з вокзалу, коли на неї напав чоловік. Як виявилося пізніше, разом з порушником лозівчанка їхала у електропотязі, ще там невідомий почав чіплятися до неї.  Як пояснив Артем Шкребець, коли дівчина, вийшла з потягу, вона пішки пішла додому через вулицю Павлоградську. Поблизу дороги з одностороннім рухом ззаду на неї напав чоловік та приставив до горла щось схоже на ніж. Пізніше він почав змушувати її вступити у сексуальні стосунки не природнім шляхом. Дівчина змогла вирватися – віддала нападнику телефон за умови, щоб він не чіпав її.

11 січня порушника затримали, ним виявився 35-річний житель села Високе Харківської області. Йому вже оголосили про підозру. Чоловік зізнався у злочині та розповів, того дня повертався додому з Харкова, але проспав свою станцію , бо був напідпитку. Тому вирішив доїхати до кінцевої зупинки, там і помітив дівчину. Прокуратура встановила, чоловік погрожував жертві зламаним розкладним ножем з приборами для манікюру. Підозрюваний виявився рецидивістом, раніше його неодноразово судили за подібні злочини, розбої та крадіжки.

На слідчому експерименті дівчина вказала на порушника та допомагала відтворювати події тієї ночі. За скоєний злочин чоловіку загрожує 10 років  в’язниці.