На ЛКМЗ відзначили День народження підприємства –відзнаками та прогнозами на завантажене виробництво

Відсвяткували День народження з гарними прогнозами на завантажене виробництво та зростання зарплат. Лозівський ковальсько-механічний завод відзначив 52-річчя з дня випуску першої штамповки. 30 березня народний депутат Анатолій Гіршфельд спільно з керівництвом міста та району привітав працівників ЛКМЗ.

2017 рік був переламним для ЛКМЗ. За словами народного депутата України Анатолія Гіршфельда, за минулий рік підприємство збільшило  об’єми виробництва на понад 50%. Завод відновив співпрацю з ХТЗ, вийшов на нові ринки та освоїв нові напрямки виробництва. Цьогоріч у заводу також серйозні плани на освоєння нових видів виробництва, а на працівників чекає підвищення зарплат, зауважив Анатолій Гіршфельд.

Крім розвитку традиційних напрямків, цьогоріч ЛКМЗ вже отримав замовлення на виготовлення осі для причіпної техніки. Зараз на заводі активно розвивають цей новий напрямок.

Поздоровив працівників ЛКМЗ зі святом також генеральний директор Олексій Рубчев. Він вручив подяки кращим робітникам  та побажав подальшого розвитку.

З привітаннями до заводчан прийшли міський голова Сергій Зеленський та голова райдержадміністрації Сергій Красноперов.  Від міської ради директору з розвитку виробництва спецтехніки ЛКМЗ, колишньому генеральному  директору  Василю Черномазу  вручили пам’ятну сублімацію.

Поздоровлення заводчани приймали і від голови обласної організації профспілок працівників автомобільного та сільгоспмашинобудування України Віктора Антонова.

Усіх заводчан до свята нагородили преміями, 25 працівників  отримали почесні грамоти та подяки.