У Лозовій День Перемоги відзначили наймасовішою урочистою ходою за кілька років

У Лозовій відзначили День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 9 травня у центрі міста пройшла наймасовіша урочиста  хода за кілька років, а на Меморіалі Слави провели мітинг-реквієм.

Поздоровлення для усіх лозівчан та подяку ветеранам за мужність та героїзм від керівників міста, району та народного депутата Анатолія Гіршфельда передав перший заступник міськголови Олександр Жидков.

На честь усіх, хто віддав своє життя за мир та спокій пролунав військовий салют. А до Вічного вогню  і братської могили керівники міста, ветерани та присутні лозівчани поклали квіти.

Лозівчани прийшли на свято разом з дітьми, онуками, а дехто приніс портрети своїх рідних, які пройшли Другу світову війну.

Для лозівських ветеранів накрили столи біля Меморіалу Слави. Місцеві підприємці пригощали солдатською кашею з м’ясом та овочевим салатом.

У сквері Шевченка для лозівчан влаштували концерт вокальні колективи. Свої вироби демонстрували також народні умільці Лозівщини. Чи не найбільші черги були біля виробів місцевого бджоляра.

Лозівчани запевнили, для них це важливий день, коли вони вшановують усіх героїв, які боролися за мирне майбутнє.