Грошей, виділених на ремонт лозівських доріг, вистачить лише на латки +vd

Держава разом з міською владою виділила на ремонт трохи більше 1,5 мільйона. Це уп’ятеро менше, ніж минулоріч.

На цьогорічний ремонт лозівських доріг піде вп’ятеро менше грошей, ніж минулого року. Держава разом з міською владою виділила на асфальтування трохи більше 1,5 мільйона гривень.

За словами начальника Лозівської шляхової ремонтно-будівельної дільниці Сергія Шамрая, цих грошей вистачить тільки на латки і лише обмеженої кількості вулиць. Дорожники латають тільки центральні вулиці й ті, якими ходить громадський транспорт. Це вулиці Володарського, Муранова, Ломоносова, а також дві у Панютиному та одна у Домасі. Інші  діряві дороги, й то не всі,  шляховики зможуть тільки позасипати щебенем.

Якщо сприятиме погода, всі заплановані вулиці дорожники полатають до 25 вересня. Затримати роботи може ще й затримка грошей. Як пояснює Сергій Шамрай, держава виділяє їх частинами.  Тому ШРБД, щоб встигнути з ремонтом, довелося взяти кредит на закупівлю матеріалів.

У жовтні дорожники вже плануватимуть, які вулиці конче необхідно ремонтувати наступного року. За словами  першого віце-мера Лозової Володимира Денисенка, однозначно візьмуться за асфальтування внутрішньоквартальних шляхів.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}DID4zhqmMm4{/youtube}