Лозівські залізничники привітали пасажирів з Новим роком +vd

На залізничному вокзалі 25 грудня влаштували новорічний концерт. Свято провели студенти та викладачі Лозівського училища культури і мистецтв.

Артисти перенесли глядачів в уявний швидкісний потяг «Хюндай». Його провідник – ведучий свята Євгеній Осипенко – анонсував виступи артистів залізничними жартами. Найперше пошуткував зі свого комфортабельного «корейця», в якому є і басейн, і бар, і кінотеатр, але «рушити з усім цим гамузом важко». За українських морозів «Хюндаї» почали ламатися, тому обізнані пасажири жарт артистів оцінили.

Порадували їх й інші таланти ЛУКіМівців. Люди ледь на електричку не спізнювалися, аби лише побачити тих, хто «так солодко співає».

Пасажири, які чекали на потяг кілька годин, дивувалися сервісу залізничників. Ті й самі посходилися на концерт. Говорять, що їхні будні рідко перетворюють на свято.

Виступ на вокзалі артисти з училища культури не могли назвати звичним. Співакам заважала луна у залі, а танцюристам – слизька підлога, тому ті падали. Проте одразу підхоплювалися і посміхалися.

За таку самовідданість та веселість залізничники подякували ЛУКіМівцям. З ними вони минулого року стали другими серед станцій Південної залізниці у конкурсі на краще привітання пасажирів. «У цьому році претендуємо на перше місце», – запевнив начальник вокзалу Олександр Копитчук.

Анна Скрипник

 

{youtube}pxt7k7mLoWA{/youtube}