Лозівчани з Авилівки отримали свій пункт дільничних інспекторів +vd

Опорний пункт дільничних інспекторів міліції з’явився на Авилівці вперше в історії Лозової. Його відкрили у вівторок, 29 січня. 

За словами заступника мера Василя Левченка, авилівчани давно просили, щоб дільничні знаходилися поруч з ними. Відтепер так і буде: інспектори прийматимуть людей на вулиці Дикого, в будинку 12А.

Приміщення для дільничних знайшли доволі швидко, говорить депутат авилівчан у міськраді Сергій Гришин. За його словами, це він запропонував віддати міліції вільну кімнату у напівпорожній будівлі.

Прийомні дні дільничних — вівторок, четвер та субота. Величезну територію Авилівки обслуговуватимуть одразу 2 інспектори — Володимир Туранський та Олексій Шептуха. Олексій — лише півроку у міліції, Володимир Туранський — 3 роки. Два з них працює дільничним на Авилівці.

Поки що стаціонарний телефон до опорного пункту не провели. Щоб інспекторів можна було викликати, вони роздають свої мобільні номери.

Мешканці колишнього гуртожитку, за їхніми ж словами, раді новим сусідам. Говорять, тепер на Авилівці буде спокійніше.

Дільничні, які обслуговують центр міста, ведуть прийом у головному відділенні лозівської міліції на вулиці Орджонікідзе. А мікрорайонівські дільничні мають свій опорний пункт. Він розташований на 3 мікрорайоні, у дворі 37 будинку.

Валерія Гецко

 

{youtube}FODsSQ1LVLs{/youtube}