На посаду Лозівського міського голови зареєструвалися 5 кандидатів +vd

На посаду мера Лозової зареєструвалися 5 кандидатів, на місця депутатів міськради – члени 13 партій.

На посаду Лозівського міського голови претендують 5 кандидатів – Сергій Степанов, Сергій Зеленський, Ігор Коломак, Геннадій Пономар та Ігор Кошляк, розповіла голова міської виборчої комісії Марина Кожевник. За її словами, 4 кандидата – самовисуванці, і лише один –  Ігор Коломак – балотується від «Батьківщини». Марина Кожевник додала, за мандати депутатів боротимуться члени13 партій. 

На цих місцевих виборах лозівчани отримають 3 бюлетені – кандидатів на міського голову, депутатів міської ради та обласних депутатів, повідомила Марина Кожевник. Вона зазначила, жителі Панютиного та Домахи отримають по 5 бюлетенів: вони обиратимуть також сільського та селищних голів, а також депутатів до своїх рад.

11 партій висунули кандидатів в обласну раду від Лозової. Містяни повинні обрати 5 депутатів, з майже 40 кандидатів, повідомив керуючий справами виконкому міськради Юрій Кушнір.

 Нагадаємо, чергові місцеві вибори відбудуться 25 жовтня, у Лозовій працюватиме 37 виборчих дільниць. За інформацією міської виборчої комісії, потенційно цьогоріч може проголосувати більше, ніж 51 тисяча містян.

                 {youtube}C1ps3L6xuY0{/youtube}