«Патріоти» подарували дітям АТОшників планшети +vd

Подарунки дітям бійців вручили 20 січня на ЛКМЗ.

Планшети та солодощі отримали діти, чиї тата працюють на Лозівському ковальсько-механічному заводі та служать у зоні АТО.  Подарунки від фонду «Патріоти» вручили 20 січня на ЛКМЗ.

Особисті вітання сім’ям АТОшників та самим бійцям передав засновник «Патріотів» народний депутат Анатолій Гіршфельд. Звернення нардепа зачитав його помічник Олександр Неділько. Він запевнив військових та їхніх дружин, що фонд завжди готовий допомогти.

Заступник Генерального директора ЛКМЗ Еріка Кшиштиняк розповіла, завод пишається своїми мужніми захисниками. На підприємстві думали, як порадувати їх на свята, і вирішили, що для кожного чоловіка найдорожче – його діти, тому придбали для доньок та синів сучасні гаджети.

Для дітей – це бажаний подарунок, розповіла дружина бійця -Олена. Їй приємно, що завод не забуває про своїх працівників у зоні АТО, – своєчасно виплачує їм зарплатню та купує необхідне спорядження.

«Коли ми отримували повідомлення з того боку, що у наших працівників не вистачає бронежилетів, немає достатньо засобів, аби оглядати територію, – професійних біноклів, потім говорили, що потрібні розгрузки. Керівники підрозділів, приходили і говорили, що є проблеми у хлопців, які служать. Ми зазвичай зверталися до Анатолія Мусійовича, дізнавалися, де це можна придбати, за якими цінами. Анатолій Мусійович погоджував платіж, і ми сплачували», – пояснила Еріка Кшиштиняк.

За її словами, на передову також передавали продукти, виготовляли буржуйки, допомагали коштами харківським волонтерам, які вивозили мирне населення з-під обстрілів. 

Під час вручення подарунків на ЛКМЗ бійці або їхні дружини отримували пакунки для двох та трьох діток. Отже чоловіки, зазначали присутні, захищають не лише Україну, але й дбають про її майбутнє – покращують демографічну ситуацію.  

 

            {youtube}udRswHWSRSk{/youtube}