У Лозовій визначили 10 фіналістів конкурсу малюнків від ТРК «Сігма» +vd

Набір малюнків на конкурс «Світ, у якому я хочу жити» від ТРК «Сігма» закінчився.

20 грудня психолог Ірина Хрисанфова, викладач Лозівського училища культури і мистецтв Сергій Савін та керівник гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості Олена Коновалова обрали фіналістів. Визначили 10 найкращих робіт – по 5 у 2 вікових категоріях до 7 та до 12 років. Переможці отримають планшети від генерального спонсору мережі магазинів «Ангелочек» та цінні призи від партнерів.
Психолог Ірина Хрисанфова оцінювала роботи за насиченістю кольорів та деталі, яким дитина приділила найбільше уваги. За словами психолога, оцінювати хлопців і дівчат було важко, бо усі малюнки унікальні. У них діти виражають свої мрії та уявлення про майбутнє. Ірина Хрисанфова додала, на багатьох малюнках побачила тривожність. Спеціаліст порекомендувала батькам не вмикати у присутності дітей тривожні новини і не обговорювати їх.
Майстерність та старання дітей оцінював викладач Лозівського училища культури і мистецтв Сергій Савін. За його словами, багато хто з юних лозівчан має потенціал. Сергій Савін наголосив, для нього важливо, щоб малюнок був оригінальним, а не скопійованим із мультиків чи фільмів.
Серед журі, керівник гуртків у Будинку дитячої та юнацької творчості Олена Коновалова. Вона розповіла, чітких критеріїв, за якими вона обирала малюнки немає. Покладалася на поклик душі. Керівник брала до уваги не художню майстерність, а власну ідею дитини.
Загалом на конкурс принесли понад 70 малюнків. Діти приходили до «Сігми» самі, або передавали свої роботи через рідних. Наймолодшому учаснику конкурсу – 7 місяців, найстаршим – 12 років.
Протягом кількох годин Ірина Хрисанфова, Сергій Савін та Олена Коновалова обирали переможців. У першій категорії до 7 років п’ятіркою фіналістів стали Катерина Крилова, Тимур Лизогуб, Єгор Коваленко, Ростислав Скуба та Анатолій Приходько. Ще 5 переможців у віковій категорії до 12 років – Альона Тимченко, Тетяна Ткаченко, Катерина Риженко, Олена Шандиба та Михайло Красавін.
Роботи юних художників з’являться на сайті 21 грудня. Тоді і стартуватиме голосування. Усі бажаючі зможуть віддати свій голос за найкращу, на їхню думку роботу.

           {youtube}fKFFvLbPQNU{/youtube}

Генеральний спонсор

Мережа магазинів «Ангелочек». Одяг та взуття для дітей.

м-н 2, буд.15 (колишня дитяча поліклініка)

м-н 1, буд. 25 (навпроти ринку «Янтар»)

 

 

Партнери

Магазин ActiveSPORT. Товари для спорту та відпочинку.

Торговий дім «Лозова», цокольний поверх.

Салон “Мир окон и жалюзи”. Вікна, двері, жалюзі, решітки.

вул. Соборна, 24А (навпроти “1000 дрібниць”)

Харківський державний цирк circus.kharkov.ua

М. Харків, площа Бугримової, 1

 

Пригощають

Кафе «Эдем»

Вул. Свято-Миколаївська, 4/1 (колишня П.Коммуни)

Магазин «Сластёна». Торти, цукерки, печиво.

Вул. Соборна, 15, 1-й поверх («Будинок побуту»)