Що нового на сайті (з картинками)

Ми такі круті і класні, 9 місяців тому оновили сайт телеканалу і ледь не щотижня додаємо щось корисне і цікаве. Звісно, наші відвідувачі дуже розумні і просунуті люди і самі здогадуються, як усе це працює. Я у цьому переконана. Але! Серед нормальних людей заведено пояснювати, що і навіщо змінюється, тож і я трохи побуду нормальною людиною Smile.

Цього тижня у шапці нашого сайту з’явився новий блок. Ви мали його помітити. Ось він, на скріншоті: 

Кнопки соцмереж сайт ТРК Сігма

Що це дає вам? Кожна кнопка, окрім останньої, веде на наші офіційні сторінки у Ютьюбі, Твіттері, Вконтакті, Однокласниках та Фейсбуці. Стежити та спілкуватися з нами ви можете через ті соцмережі, де вам це зручно. Ми потроху розвиваємо свою діяльність у соцмережах, у подальшому плануємо більше розповідати про себе та свою роботу, про цікаві моменти, які залишаються поза кадром.

Що це дає нам? Через соцмережі про нас дізнається усе більше людей, і усе більше відвідувачів приходять на наш сайт. Допомагає кожен ваш клас чи лайк: ви відмічаєте повідомлення нашої спільноти, це бачать усі ваші друзі, і комусь ми обов’язково стаємо цікаві.

Остання кнопка – це підписка на RSS. Для тих, кому зручніше так.

А ще у всіх нас є можливість ділитися новинами і програмами, які сподобалися або здалися важливими. Під кожним матеріалом є блок “Поділитися”. На скріншоті я виділила його червоним.

Кнопки поширення у соцмережах, сайт ТРК

Клікайте на кнопку тієї соцмережі, де ви спілкуєтеся, і діліться новиною. Найперше, ви допомагаєте своїм знайомим. Ну, і трохи нам! Smile