Лозівчанка написала в поліцію 7 заяв – скаржиться на сусідів +vd

Мешканка одного з будинків по вулиці Гетьманській (раніше Блюхера) скаржиться, що кожну ніч сусіди зверху тупотять, через це у квартирі навіть потріскалася стеля. Владнати ситуацію самостійно жінка не змогла – у відповідь почула погрози та лайку.

 Ірина Райн повідомила, з того часу, як у будинок переїхали нові сусіди – переселенці, спати вночі стало неможливо. Жінка та її син – інваліди. За словами Ірини, хлопець має частіше відпочивати. Сусіди також кидають з вікна сміття, пошкодили супутникову тарілку та замок на дверях. Жінка наголосила, намагалася залагодити ситуацію самостійно, однак у відповідь почула лайку та погрози. 4 рази викликала поліцію та дільничного, але безрезультатно.

До сусідів, що заважають спати, знімальна група пішла разом із дільничним інспектором Лозівського відділу поліції Володимиром Туранським. Зйомку мешканці дозволили. Переселенка Антоніна запевнила, окрім того, що вона та її рідні ходять по квартирі, ніякого шуму вони не створюють. Припускають, скоріш за все справа у тонких стінах будинку. Мешканці запевняють, до несправності супутникової антени відношення не мають. Те, що член їхньої сім’ї намагався потрапити у квартиру, пані Антоніна не заперечувала. Жінка впевнена, це була випадковість: тільки-но переїхавши, чоловік переплутав поверх та намагався відчинити двері.
Володимир Туранський повідомив, опитував сусідів, вони гамір не чують. Щоб перевірити чи справді сусіди створюють шум, створять спеціальну комісію спільно із санстанцією, зазначили правоохоронці. Коли саме комісія перевірятиме рівень шуму у квартирі Ірини Райн, поки невідомо.

 {youtube}fwAKligr4-s{/youtube}