Благодійний фонд «Патріоти» продовжує допомагати лозівчанам +vd

Благодійний фонд «Патріоти», який заснував народний депутат Анатолій Гіршфельд продовжує допомагати лозівчанам. Подякувати за допомогу цього разу вирішила Ріта Семенникова, її син хворіє на онкозахворювання.

 У 32-річного Олега саркома м’яких тканин та розпад тазостегнових кісток. Чоловік вже пройшов 7 курсів хіміотерапії, опромінення та 4 операції. Для лікування закордоном необхідна велика сума, тому Ріта Семенникова звернулася до благодійного фонду «Патріоти та до міського голови Сергія Зеленського. Допомогу – отримала.

Жінка подякувала усім небайдужим, та побажала їм здоров’я. Бажаючі допомогти Олегу можуть перераховувати гроші на карту 5167 9872 0919 5953 або зателефонувати за номером 095 540 15 23.
У лютому засновник фонду Анатолій Гіршфельд проводив прийом у Панютиному, після нього хворі отримали допомогу на 12 тисяч гривень, повідомив помічник нардепа Олександр Неділько.
За його словами, з січня по березень благодійний фонд «Патріоти» допоміг із лікуванням 8 лозівчанам на 65 тисяч гривень. 5 чоловік отримали допомогу завдяки співпраці Анатолія Гіршфельда з обласною адміністрацією. Ще 20 звернень лозівчан розглядаються обласною адміністрацією, додав Олександр Неділько.

          {youtube}UWbHGLx8n7E{/youtube}