У Лозовій батьки десятикласників школи №1 проти зміни класного керівника +vd

Батьки учнів 10 класу Лозівської школи №1 не погодилися з рішенням керівництва навчального закладу змінити класного керівника Анну Козлову. Батьківський комітет зібрав підписи та звернувся до директора з проханням залишити вчительку, яка 5 років виховувала їхніх дітей.

За словами директора Лозівської ЗОШ№1 Віктора Карася, колишні дев’ятикласники протягом минулого навчального року пропускали багато уроків без поважних причин. Скоріш за все, через це погіршилася їхня успішність. Це одна з причин , чому дітям вирішили змінити класного керівника. Свою роль відіграло і те, що Анна Козлова викладати у старших класах не буде – їй планували надати більше годин за спеціальністю, запевнив Віктор Карась.
На батьківські збори покликали також керівника відділу освіти Лозівської міськради Вікторію Урванцеву. Вона попросила батьків заспокоїтися та прийняти виважене рішення, щодо вибору керівника для своїх дітей.
Батьки зібралися для того, аби зрозуміти чому змінюють класного керівника та вирішити згодні вони з таким рішенням чи ні. Саме від їхньої думки залежить, хто у дітей буде класним керівником, запевнив директор школи Віктор Карась. Порадившись, батьки вирішили не змінювати вчителя.

{youtube}UbQK8nXo9CA{/youtube}