У Лозовій жінку покусали собаки +vd

8 жовтня жінка поверталася від родичів, по дорозі на неї напала зграя собак. Пенсіонерка «відбилася» сумкою, але без укусів не обійшлося. Щоб закінчити лікування її направляють у Харків.

У лікарні жінці зробили перев’язку та укол. Однак щоб зробити укол від сказу Любов Гадецьку направили у Харків, бо вакцини у Лозовій немає. Це важко та дорого, наголосила лозівчанка. За словами потерпілої, на її місці могла бути дитина, яка б самостійно не відігнала собак, тоді наслідки могли б бути фатальними. Докласти зусиль, щоб собаки не залишалися на вулиці мають волонтери, які їх захищають. Але перш за все за своїх тварин відповідальні містяни – вони кидають своїх улюбленців на вулиці, впевнена Любов Гадецька.
Начальник управління ЖКГ міськради Олександр Залізінський розповів, минулоріч грошей з міського бюджету на відлов собак не виділяли. На початку цього року виділили 50 тисяч гривень та відловили 76 собак. На останній сесії міськради передбачили ще 40 тисяч гривень. Створити притулок для тварин у Лозовій дорого, додав головний комунальник міста. Під час відлову спеціалісти співпрацюють із містянами. Лозівчани вказують на найагресивніших собак, спеціалісти їх відловлюють.
Є лозівчани, які підтримують відлов тварин, є ті хто проти цього, однак це необхідна міра, наголосив Олександр Залізінський. За його словами, цьогоріч спеціалісти по відлову собак приїдуть у Лозову ще тричі та вивезуть у притулок 60 псів.

{youtube}W82LNAZNCgM{/youtube}