Як організувати весілля на природі

Одруження – важлива подія, яка хочеться організувати так, щоб воно заповнилося надовго. Якщо дата вашого весілля випадає на літній період, у вас є непогана можливість влаштувати оригінальне весілля на природі.

Організація весілля на свіжому повітрі надає молодятам величезний простір для творчості. Ви можете влаштувати дворянську весілля в стилі 19 століття або ж весілля у вигляді карнавалу на зразок тих, що влаштовують у Бразилії. Плюс в тому, що у вас достатньо місця для того, щоб розвернутися, і ви можете влаштувати набагато більше заходів, ніж в звичайному ресторані. Але все ж таки постарайтеся, щоб територія, на якій ви збираєтеся святкувати одруження, була обмежена і перебувала під наглядом, щоб уникнути появи нежданих гостей.
Більш того, при організації свята на природі вам не потрібно обмежувати себе в часі і турбуватися про те, чи вистачить вам коштів на оплату оренди залу в ресторані. Ви можете святкувати стільки, скільки ви хочете. Єдиний виняток – вам доведеться додатково заплатити кухарям, офіціантам і тамаді, у яких оплата погодинна.
Для надання більшої оригінальності одруження ви можете замовити виїзну реєстрацію. Проблем з цим не виникне, оскільки тут ви самі будете вирішувати, скільки саме буде укладено ваш шлюб. При бажанні ви можете провести реєстрацію за особливим сценарієм, і ніхто не буде вас квапити, як це було б в звичайному ЗАГСЕ. У тому випадку, якщо для торжества вам знадобляться артисти або музиканти, подбати про це потрібно заздалегідь (за 7-10 днів до весілля), щоб встигнути відрепетирувати з ними процес.
Ви можете здивувати всіх своїх гостей різними спецефектами, а під кінець весілля наречені можуть вирушити в дорогу на повітряній кулі. Але дуже важливо зуміти чи не створити плутанину, саме для цього тамаду можуть знадобитися помічники, яких ви можете призначити самі або надати вибір ведучого. Крім того, обов’язково потрібно запросити фотографа і оператора, які своїми яскравими знімками і чудовими роликами допоможуть вам надовго закріпити у вашій пам’яті цей важливий момент вашого життєвого шляху.