Які дитячі чобітки вибрати?

Вибір дитячого взуття – доволі складний процес, оскільки потрібно врахувати багато важливих факторів. Чобітки повинні бути красивими, зручними, легкими та теплими. Крім того, вони мають подобатися дитині, аби щоденний ритуал взування не перетворився на безкінечні вмовляння. В цьому матеріалі ми поговоримо про те, як вибрати якісні чоботи за 10 хвилин.

Холодно, тепліше, гаряче

Від типу та якості утеплювача безпосередньо залежить якість зимового взуття. Якщо не хочете, аби ніжки дитини мерзли чи пітніли від, звертайте увагу на склад виробу.

Найкращими матеріалами вважаються:

  • Хутро (цигейка, овчина). Характеризується чудовою теплоізоляцією, не стирається та не збивається. Оптимальна довжина ворсу – середня.
  • Холлофайбер. М’який и довговічний матеріал, який не деформується.
  • Тінсулейт. Еластичний, вологостійкий утеплювач, що добре пропускає повітря. Підходить для дуже суворих зим.
  • Синтепон. Легкий недорогий матеріал, що не вбирає вологу. Оптимальний для невеликих морозів.

Окрім утеплювача, за теплозбереження відповідає підошва. Вона повинна бути гнучкою та еластичною, завтовшки не менше 2 см. Обов’язковим є рифлений протектор, який не ковзатиме по снігу та кризі. Підбори – не вище 3 см. Характеристики ви зможете знайти на сайті інтернет-магазину Kasta, ретельно заповнює картки товарів детальною інформацією, тож труднощів із вибором не виникне.

Різновиди дитячих чобітків

Дизайнери дитячого взуття постійно оновлюють колекції чобітків. У турботливих батьків популярністю користуються:

  • Класичні шкіряні чоботи. Ідеально підходять для спокійних прогулянок на свіжому повітрі. У приміщенні в такому взутті буде жарко.
  • Мембранні. Виготовлені за ультрасучасною технологією і складаються з трьох шарів – текстилю, мембрани та підкладки. Добре регулюють теплообмін і не провокують потовиділення.
  • Сноубутси. Практичні та оригінальні чоботи, які витримують температури до -30°С. Виглядають об’ємними, але легкі.
  • Валянки. Найкращим варіантом вважаються моделі з ортопедичною устілкою на невеличких підборах.

Аби не прогадати з розміром, перевірте довжину стопи дитини. Для цього акуратно обведіть контур ніжки олівцем на аркуші паперу. Не забувайте про підйом (перехід верхньої частині ступні до гомілки), який може бути високим чи низьким. В онлайн-каталозі Kasta https://kasta.ua/market/detskie-sapogi/ ви знайдете якісні чоботи для діток за дуже приємними цінами.

У період міжсезоння зберігайте взуття у коробках, шкіряні вироби рекомендовано змастити кремом на основі бджолиного воску.

________________

На правах рекламы