Як підбирати музику

 

Улюблені пісні і запальні ритми відмінно піднімають настрій і сприяють згуртуванню гостей практично на будь-якому святі. Під музику проходять конкурси, танці, перерви в галасливих застіллях. Також вона може стати фоновим доповненням. Щоб підібрати музику для ювілею, необхідно відштовхуватися від віку іменинника і його переваг.

Найперша кругла дата в житті людини – десятиліття. Юні школярі, як правило, пишаються і відчувають себе надзвичайно дорослими. На свято запрошуються як однокласники, так і друзі «з боку», тому компанія може вийти різношерстої.

Для святкування дитячого ювілею відмінно підійде Українська музика. В даному віці слід врахувати і статеву приналежність дитини. Дівчаткам буде приємно кружляти під легкі звуки з історій про принцес. Хлопцям слід включити більш динамічні мелодії, забезпечені різними спецефектами.

Складаючи плейлист для 20-річного ювілею, слід звернути пильну увагу на провідні світові музичні тенденції. Вивчіть останні хіт-паради, орієнтуючись на улюблений стиль ювіляра. Для проведення конкурсів виберіть веселі, заводні мелодії (підійдуть навіть дитячі).

30-річний ювілей може супроводжуватися як сучасними ритмами, так і мелодіями багаторічної давності. У цьому віці людина часто згадує захоплення юності, тому йому напевно сподобається музика зі старих кінофільмів / хіт-парадів минулого десятиліття. Відмінним помічником у складанні ідеального плейлиста стануть аудіозаписи, додані ювіляром в соціальних мережах.

Сорок років відзначати широко не прийнято. Однак сучасні люди рідко звертають увагу на популярне марновірство, і влаштовують свято. Без музики не обійтися і тут. В даному віці на фон звертають увагу рідко, захоплюючись спілкуванням і читанням поздоровлень. Для танців ж підійде популярна кілька років тому музика, а також ретро-композиції.

Ювілей з цифрою «50» сьогодні часто стає шумним і ефектним заходом. Це тільки здається, що люди цього віку не вміють веселитися: з енергетики та якості свята вони здатні переплюнути молодь. Кращим музичним вибором стануть ретро-композиції і караоке. Надайте ювіляру і його гостям можливість самостійно вибирати і виконувати пісні.

60-річний і наступні ювілеї широко святкують не завжди. Але якщо ваш родич прагне «широко погуляти», підберіть правильну музику. Підказку краще попросити у самого іменинника. Він назве як своїх улюблених сучасних виконавців, так і музикантів минулих років.

Зверніть увагу: в даному віці ювіляру навряд чи сподобаються пісні модних іноземних артистів. Хорошим варіантом можуть стати народні та застільні широковідомі мелодії. Їх слова і мотив знають практично всі, що дасть можливість гостям та імениннику продемонструвати свої вокальні дані. Як правило, такий підхід допоможе скласти ідеальний плейлист і для святкування 70-річного та наступних ювілеїв.