Як вибрати кондитерську

 

Якщо на Заході прийнято замовляти на весілля розкішний багатоярусний торт, то у нас традиційне святкування союзу двох закоханих куди смачніше і різноманітніше. Рідко яка пара обмежується тільки одним кондитерським виробом.

Як мінімум, святковий торт, який є завершальною частиною банкету, доповнює коровай, з яким зустрічають молодих. Та й крім цих важливих їстівних учасників торжества є ще багато різних весільних солодощів. Про цю смакоту ми і поговоримо, а також про тих майстрів, які допоможуть у створенні шикарного кондитерського меню від кондитерської Тортея.

Щоб солодкий стіл на весіллі був не тільки красивим, але ще і смачним, займатися його організацією повинні тільки фахівці.

Ми вже обговорили два головні пункти в кондитерському меню весілля. Це знаменитий торт і коровай. Останнім часом з’явилося багато цікавих нововведень в організації солодкого меню на весільному банкеті.

Можна подати такі десерти:

  • капкейкі;
  • макаруни;
  • пряники;
  • тістечка;
  • чизкейки;
  • східні солодощі.

А також багато іншого. Уже давно не є новинкою солодкий стіл в тому чи іншому стилі. Наприклад, якщо це сільське весілля, чому б не пригостити гостей пиріжками і різноманітною “домашньою” випічкою, створеною, звичайно ж, геніальними професійними кондитерами. А для ретро-урочистості підійдуть морозиво і шоколадні шедеври.
Дуже гарна традиція – дарувати подарунки гостям. Симпатична коробочка або бонбоньєрки наповнюється цукерками та іншими міні-десертами. Їх приготуванням також займаються кондитери.

Як бачимо, дуже багато можливостей для того, щоб зробити ваше весільне торжество ще солодше.

Як вибрати кондитера?
В першу чергу потрібно врахувати, що хороших фахівців “розбирають” швидко.

Вартість послуг професійного кондитера – важливе питання. Хороший майстер цінує свою роботу, а тому і бере адекватну плату за неї. Занадто дешевий прайсліст повинен як мінімум викликати підозри.

Заздалегідь уточніть у фахівця, чи готує він під замовлення. Лише в цьому випадку можна планувати оригінальне оформлення десертного меню. З іншого боку, ви можете купити готові кондитерські вироби, це буде дешевше. Будьте готові, що складні десерти на замовлення, зокрема, віртуозні торти, коштують чимало.

Кондитерські компанії працюють з доставкою і також пропонують можливість самовивозу. Вибирайте, який варіант зручніше. Також можна замовити послуги по ефектному виносу торта і обслуговування кенді-бару. Заздалегідь дізнайтеся всі аспекти роботи того чи іншого підрядника.