Доставка квітів Івано-Франківськ

Доставка квітів в Івано-Франківську https://roza.if.ua – це служба, яка створює сенсаційні букети, від краси й розкоші яких легко розтане серце будь-якої красуні. Підходити до своєї улюбленої справи шаблонно – це не наш стиль, адже стандартні букети можна придбати в будь-якому квітковому кіоску поруч із будинком. Ні, наші букети виключно свіжі, красиві та неповторні. Унікальність – на всі 100%.

Коли мова заходить про авторські або великі букети, однозначно ваш вибір – флористичний салон. Наш інтернет-магазин виконає будь-яке квіткове бажання, яким би складним воно не було.

Багатьом нашим клієнтам дивно, чому при такій високій якості роботи нам вдається утримувати настільки доступні ціни. Все просто – ми співпрацюємо з перевіреною оптовою компанією. Наші композиції формуються «по гарячому», тобто після дзвінка клієнта. До того ж, ми завжди прагнемо виділитись і даруємо нашим клієнтам приємні подарунки та доповнення до букетів.

Листівка й фотозвіт – це обов’язкові елементи кожного нашого букета. Це так зворушливо – знайти в квітах теплі побажання від дорогої людини. А ще, ми гарантуємо безкоштовну доставку, незалежно від відстані та того, наскільки швидко нам необхідно доставити букет одержувачу.

У нас в асортименті ви знайдете величезний вибір квітів, а оплатити створення неймовірного букета ви зможете будь-яким зручним способом – як готівковим, так і безготівковим платежем. До оплати приймаються Visa MasterCard, система грошових переказів Western Union, Money Gram, Приват24.

Завжди в асортименті троянди – червоні, жовті, білі, рожеві, кремові, при бажанні можемо надати сині та чорні. Альстромерії, хризантеми, тюльпани, лілії, будь-які сезонні квіти. Оформлення – на будь-який смак: в капелюшних коробочках, корзинах, в формі серця, з цифрами та буквами.

У суєті будніх днів ми своїм близьким приділяємо недостатньо уваги, тому хоча б у свято хочеться подарувати щось унікальне й чудове. У нашому магазині ви напевно знайдете букет, який надовго запам’ятається та залишить найтепліші спогади. До квітів можна придбати супутні товари – м’які іграшки, кошики з фруктами та солодощами. Ласунки особливо оцінять солодкий подарунок – торт, цукерки «Рафаелло» або шоколад.

Все ще сумніваєтеся? Замовляйте квіти з доставкою в Івано-Франківську всього за пару хвилин на нашому сайті, вибираючи ексклюзив, замість того, щоб задовольнятися просто хорошим букетом, “як у всіх”

+38-098-388-27-00 (Viber, WhatsApp)

+38-095-388-27-00

+38-063-388-27-00