Як вибирати корпусні меблі

 

При виборі корпусних меблів важливо підібрати ідеально вписується в інтер’єр меблеву композицію. Також необхідно, щоб меблі були виготовлені ​​з якісних матеріалів, грамотно зібрана і встановлена. Коли всі ці умови дотримані, можна насолоджуватися комфортом, який меблі даруватимуть вам довгий час. Відвідайте кілька меблевих магазинів вашого міста. Придивіться до пропонованого в них асортименту корпусних меблів.

Порівняйте ціни як на вподобані вам моделі, так і на всі меблі в цілому. Різниця в ціні на одну й ту ж модель в різних магазинах може бути значною. Поспілкуйтеся з продавцями. З’ясуйте всі питання, що цікавлять вас деталі. оінтересуйтесь терміном і умовами гарантії. Дізнайтеся, на яких умовах відбуваються доставка та збирання меблів. Безкоштовна доставка це безсумнівний плюс, а ось із збіркою не все так однозначно.

Так звана «безкоштовна збірка» зовсім не є такою, її вартість вже включена в ціну меблів. Ідеальний варіант: ви розраховуєтесь за меблі в магазині, а за збірку платите майстру / майстрам після виконання роботи. Перед походом в магазин офісних меблів www.amarant.co.ua дізнайтеся розміри приміщення, в яке збираєтеся купити корпусні меблі. Вся потрібна вам інформація є в технічному плані квартири. Якщо плану немає під рукою, виміряйте кімнату / кухню / коридор самостійно.

Це допоможе уникнути ситуацій, коли після складання виявляється, що меблі не можуть бути розставлені, так як ви планували. Або з’ясовується, що шафа, ліжко або передпокій просто не поміщаються в кімнаті / коридорі через свої габарити. Пам’ятайте, що в магазині, з його площею і високими стелями, будь-який предмет здається менше своїх реальних розмірів. Вибирайте меблі виробників, які не стараються знизити ціну на свою продукцію за рахунок використання дешевої фурнітури.

Ручки, ніжки, петлі, направляючі і інші складові корпусних меблів повинні бути якісними. Дорога фурнітура не тільки виглядає краще за своїх дешевих аналогів, але і значно продовжує термін служби корпусних меблів. Зверніть увагу на якість обробки торців всіх деталей. У якісно виробленої меблів немає зазорів в місцях кріплення кромки, полку / стінка / дверцята виглядає монолітною. Вся справа в обладнанні, яке використовує той чи інший виробник. Економія на виробничому процесі, тягне за собою зниження якості продукції, що випускається. Це так само відноситься і до матеріалів, що застосовуються у виготовленні меблів.