Робота в інтернет як вибрати

 

Сьогодні ми розглянемо, мабуть, один з найважливіших питань заробляння грошей віддаленою роботою – як правильно вибрати для себе віддалену роботу в інтернеті.

З попередніх матеріалів ви дізналися
• навіщо і кому потрібна вища освіта;
• познайомилися з історією віддаленої роботи;
• дізналися, що представляє собою дистанційна робота сьогодні;
• познайомилися з основними достоїнствами віддаленої роботи і
• основними напрямками віддаленої роботи,
• з’ясували, що найпоширенішим заробітком грошей за допомогою віддаленої роботи є робота в інтернеті. 

Детальніше про те як знайти роботу читайте в статті – робота в інтернеті.

Все зростаючий інтерес багатьох наших громадян (молодих батьків з дітьми, пенсіонерів, людей з обмеженими фізичними можливостями, жителів невеликих міст, де складно знайти яку-небудь роботу і …) до віддаленої роботи в інтернеті обумовлений тим, що, з одного боку

• в останні роки з’явилася величезна кількість реальних вільних вакансій, виконання службових обов’язків за якими можливо практично в будь-якому місці, використовуючи для доступу до робочого місця виключно вихід в інтернет;

• з іншого боку, в результаті стрімкого розвитку інтернету він став доступний для багатьох наших громадян, в тому числі і на дачі і за кордоном.

Зазвичай віддалену роботу в інтернет відносять до одного з різновидів роботи на дому. Однак між цими видами віддаленої роботи існує досить істотні відмінності. Тому щоб надалі не плутатися в цих поняттях дамо більш точне визначення такого виду заробляння грошей.

Що таке “заробляння грошей віддаленою роботою в інтернеті”
Під віддаленою роботою в інтернеті будемо розуміти таку діяльність, при якій всі, або майже все, дії виконавець виробляє за допомогою мережі інтернет, включаючи і отримання зароблених грошей.

На сьогоднішній день для оформлення такого виду віддаленої роботи в інтернеті, як правило, не укладається договір в класичному його розумінні в паперовому вигляді.
Найбільш поширеною формою укладення трудового договору в інтернеті є оферта.

Більш того, віддалена робота в інтернеті передбачає не стільки договірні зобов’язання, скільки довіру і авторитет замовника роботи в інтернеті.

Віддалену роботу в інтернеті умовно можна розділити на три основних види заробляння грошей за допомогою інтернету:
• це може бути власний бізнес в інтернеті,
• дистанційна робота на дому по найму з використанням інтернету або
• робота фрілансером.

Як правильно вибрати найбільш підходящий вид заробляння грошей віддаленою роботою в інтернеті? Виходячи з власного досвіду, дозволю собі дати деякі загальні рекомендації щодо вибору способу заробляння грошей в інтернеті.

Рекомендація по вибору віддаленої роботи в інтернеті № 1
Подумайте, що б ви хотіли робити, щоб заробляти гроші, працюючи на дому за допомогою інтернету:
• писати цікаві тексти,
• з користю проводити час в соціальних мережах,
• робити унікальний дизайн сайтів,
• творчо працювати з фотографіями або відео,
• успішно продавати товари або послуги або
• креативити в сфері реклами?

Цілком можливо, що ви придумаєте ще якусь цікаву послугу в інтернеті і зможете на ній заробляти гроші. Гроші – це ідеї. Чим більше у вас ідей, тим більше грошей ви зможете заробити віддаленою роботою в інтернеті.

Але завжди пам’ятайте, що шуканих багатьма, а також обіцяних багатьма, «халявних грошей» в інтернеті немає і не буде. Щоб заробити гроші треба потрудитися.

Рекомендація по вибору віддаленої роботи в інтернеті № 2
Вибирайте ті професійні вміння, до яких у вас лежить душа. Не треба обмежувати свій вибір страхом того, що ви ніколи не працювали за даною спеціальністю і взагалі смутно уявляєте, а як за допомогою цього можна заробляти гроші в інтернеті.

Адже ці обмеження пов’язані з вашим минулим, цілком можливо і не дуже успішним. Зараз же ви живете в теперішньому і своїми руками створюєте свою нову ЖИТТЯ.

Крім того, особливість багатьох видів віддаленої роботи в інтернеті така, що початкові навички для заробляння грошей можна отримати буквально за 1-2 дні або навіть за кілька годин. Багато роботодавців проводять дистанційне через інтернет навчання майбутніх співробітників для віддаленої роботи в інтернеті – менеджерів з продажу, онлайн-операторів, телефонних диспетчерів, менеджерів техпідтримки та ін.
Рекомендація по вибору віддаленої роботи в інтернеті № 3
Поспілкуйтеся з людьми, які вже заробляють гроші віддаленою роботою в інтернеті. Вони поділяться з вами своїм досвідом віддаленої роботи в інтернеті, розкажуть, в чому саме полягає їх діяльність, а також підкажуть ідеї про те, як можна ефектно виділитися на тлі колег-конкурентів.