Створення сайтів і магазинів

Власний сайт або інтернет-магазин давно перестали бути розкішшю і сьогодні, кожна компанія має своє «представництво» в мережі. Створити сайт у Львові недорого це реально і не вимагає величезної кількості часу. Ми розробляємо web-сайти будь-якої складності: сайти-каталоги, інтернет-магазини під ключ, популярні landing page і ін. У нас величезний досвід і кваліфікація, що неодмінно є нашим плюсом.

Навіщо ж потрібен сайт?

В наші дні створення і розробка сайтів є однією з найважливіших задач для будь-якої кампанії, яка займається продажем або рекламою товару. Кожен роздрібний магазин вважає за краще також розміщувати каталог своїх товарів і у всесвітній павутині. Для збільшення прибутку і потоку клієнтів багато заводів теж створюють сайти. Письменники, художники, провідні шоу і багато інших професії так само вимагаю свого сайту в мережі – знайти сайт популярного ведучого набагато простіше в мережі, ніж шукати по знайомим.

Сайт або інтернет-магазин буде приносити прибуток тільки в тому випадку, якщо його створила людина, який займається цим давно і знає всі тонкощі продажів в інтернеті. Правильно розроблений сайт є відмінним джерелом інформації про кампанію. Зазвичай, щоб у потенційного покупця виникло довіру до магазину, то на інтернет-сторінку розміщують якомога більше подробиць. Це можуть бути різні фотографії, відеозаписи, статті.

Так, існує безліч способів прорекламувати свій товар поза мережею Інтернет. Наприклад, банери на дорозі (білборди), реклама по телебаченню або на радіо, але не менш дієвим способом є створення сайту. Саме завдяки своєму ресурсу, який доступний 24 години на добу, ви охопите величезну аудиторію потенційних покупців і збільшите свої доходи у декілька разів.

21 століття є століттям інформації. Велика частина населення планети вже давно перестало ходити по магазинах і шукати потрібний їм товар на полицях. Навіщо це робити, якщо можна в пару кліків знайти те, що ви давно хотіли і замовити з доставкою додому. Це дуже зручно і просто, як для самих покупців, так і для оптових кампаній. Отже, ми зрозуміли, що одне з головних завдань сайту – це залучення потенційних клієнтів.

Основні функцій інтернет-сторінки.

Перш за все – це інформація. На сайті завжди повинна розміщуватись докладний опис товару, ціна, контакти, послуги та інше. Наші співробітники врахують всі ваші побажання і не упустять жодної деталі при створенні інтернет-магазину або сайту компанії.

Наступна функція сайту – рекламна. Дуже важливо вміти продавати товар ненав’язливо, рекламуючи його плюси. Навіть якщо людина не зважитися зробити замовлення на сайті відразу, то товар йому повинен запам’ятатися тільки з кращого боку.

Важливо, щоб покупець міг швидко зв’язатися з компанією і уточнити деталі перш ніж купити товар. Тому така графа, як «Контакти», безумовно, дуже важлива.

Звичайно, не останнім залишається і дизайн сайту. Він повинен бути барвистим або ж простим, яскравим або не дуже все це залежить від побажань замовника і специфіки товару. Ми робимо тільки унікальний дизайн для сайту, а так само робимо оновлення дизайну старого сайту.

Розробка інтернет-магазинів є необхідним для великих підприємств і оптових компаній. Ми може запропонувати створення сайтів каталогів будь-якої складності швидко та недорого.

Самостійно розробляти сайт без спеціальних знань дуже складно, можна тільки зашкодити продажеві … Маса помилок і неполадок в роботі сторінки, розмитий дизайн і багато іншого – це частий результат при самостійній розробці сайту.

Вартість створення сайту.

Ціна на розробку сайту залежить, від побажань замовника, чим складніше сайт, тим вище ціна – це всім відомо. У нас низькі ціни, в порівнянні з іншими студіями у Львові. Мінімальна вартість на сайт-візитку – до 8000, так само Вам буде потрібно хостинг і доменне ім’я сайту – від 2000, разом виходить близько 10 000 грн.

Навіть якщо у вас вже є сайт в інтернет, то це не означає, що ваші доходи вже завтра збільшаться. На жаль, це не так. У всесвітній павутині існує безліч магазинів-конкурентів, дуже важливо правильно провести комплекс робіт по просуванню сайтів.

На даний момент SEO просування йде на другий план, перше місце впевнено займає контекстна реклама, соціальні мережі, реклама на інших майданчиках інтернету і ще величезна кількість варіантів реклами в мережі. Ми допоможемо розрахувати бюджет і запустити рекламну компанію на майданчиках з максимальною віддачею, тим самим збільшивши потік замовлень і дзвінків.